XIé CONCERT DE FESTES - DIUMENGE 3 D'AGOST DE 2014

 

La Colla de Dolçaines i Tabals "MAL PASSET" de Cocentaina tenim el plaer de convidar-vos al proper concert amb motiu del XIé Concert de Festes, que tindrà lloc el proper diumenge dia 3 d'agost de 2014 a les 21:00h i al pati d'armes del Palau Comtal de Cocentaina.

 

El preu de l'entrada serà un donatiu de 2 euros amb els quals col·laborarem amb la Plataforma en Defensa de la Llei de Dependència de l'Alcoià-Comtat. Les entrades les podreu adquirir a Cocentaina a Musical Cardona.

 

En aquesta onzena edició comptarem per primera vegada amb la col·laboració de directorts convidats que dirigiran les seues obres.

I també comptarem amb l'especial participació del ballet d'Alicia Montava.

 

Com cada any, enguany també aprofitem aquest concert de festes per donar la benvinguda als nous membres que entren a formar part de la colla. Enguany comptarem amb la incorporació d'un percussionista i un doçainer respectivament: Arnau Bas Beneito i Marcos Giner Pérez.

 

RECORDEN: PROPER DIUMENGE 3 D'AGOST A LES 21:00h I AL PATI D'ARMES DEL PALAU COMTAL DE COCENTAINA XIé CONCERT DE FESTES, US ESPEREM!