TRES MEMBRES DEL MAL PASSET ENTREN AL CONSERVATORI DE MÚSICA D´ALCOI I VALÈNCIA

 

Amics: altra gran notícia!

 

El nostre mestre de Colla Hipòlit Agulló Ferrándiz ha aconseguit la puntuació més alta i obté la plaça de docència de dolçaina al Conservatori Municipal de Música d´Alcoi.

 

Després de passar un concurs dividit en dues fases (mèrits i presentació i defensa d´una unitat didàctica referida a l´especialitat de dolçaina), el nostre mestre i membre del Mal Passet ha obtés la nota més alta de tots els aspirants, per la qual cosa impartirà l´assignatura de dolçaina a aquest centre musical alcoià. Quina sort per a ell...o per al conservatori alcoià? Per als dos: deixem-ho ahi.

 

 

Per la seua banda, Joan Agulló Insa, fill d´Hipòlit, segueix demostrant que té un gran futur musical, ja que es va presentar al mateix conservatori a les proves de percussió obtenint una de les tres places oferides per al grau professional. Quasi res...

 

Per últim, altre membre del Mal Passet, Vicent Agulló Richart, ha aconseguit entrar al Conservatori Municipal de Música "José Iturbi" de València i rebrà classes de dolçaina del mestre Xavier Richart. 

 

Tot un orgull per a la colla i un reconeixement a la tasca docent que en ella es porta endavant.

Altre èxit de la "pedrera Malpassetera".

 

Enhorabona als tres! Sou unes màquines!