LA COLLA DE DOLÇAINES I TABALS MAL PASSET FINALITZA EL 2012 AMB MOLTA MÚSICA


El passat mes de desembre la colla de dolçaines i tabals Mal Passet de Cocentaina va tancar el 2012 farcit de moltes actuacions de carrer i moments per al record.
A les ja tradicionals actuacions de carrer i als dos concerts d’hivern i estiu, cal afegir la incorporació com a membres de ple dret de Vicent Agulló, Santi Cervilla, Salvador Ivorra, José Moltó i Joan Agulló. Aquest acte es va fer, com ja és tradició, al concert d’estiu que enceta el programa cultural de la Setmana Festera, I com nno, destacar la Menció Passet a Passet 2012 al Departament de Música de l’IES Pare Arques de Cocentaina, personalitzat en el seu profesor Josep Alcover i Pons, per la important tasca acadèmica que realitza en benefici de la doolçaina i la música tradicional.

Al llarg del 2012 la colla ha assolit un programa d’activitats molt intens, tenint una mitjana de dos actuacions per cada mes. Sota la direcció de Francisco Valor i amb el reforçament de les calsses de la colla per Hipólit Agulló, coordinats pel president Jaume Doménech i la resta de la junta, el Mal Passet ha completat un 2012 on ha anat realitzant proyectes i ha anat ampliant l’escola d’alumnes que, de ben segur, entraran a formar part de la mateixa en breu.

Pel que fa al final d’any, la colla ha participat a la tradicional festa de la Corriola, amenitzant l’esmorzar popular a l’ermita de Santa Bàrbera. També ha participat en el tradicional acte de l’Asguinaldo, omplint d’ambient nadalenc els carrers del poble, des del Convent fins el Pla de la Font. Més de 35 dolçainers i tabaleters vam eixir al carrer a tocar nadaletes. I ja en 2013, la colla també ha participat en la Cavalcada dels Reis Mags, un dels actes on toquem des de la nostra fundació en 1999.

També volem destacar que en assemblea celebrada el 6 de desembre de 2012, la colla va reelegir per unanimitat Jaume Doménech com a President, recolçant i agraint-li així tot el que fa per aquesta entit musical, una entitat que Passet a Passet, va fent camí.

Aprofitem aquest espai per desitjar a tot el poble un feliç 2013 i agriar la confianza que depositen en nosaltres les diferents institucions públiques i privades que ens criden per tocar la dolçaina i el tabal.


La Colla MAL PASSET i els membres de l'escola el dia de l'aguinaldo.