CONCERT DE FESTES


El Concert de Festes que celebrem anualment la Colla de Dolçaines i Tabals "Mal Passet", és ja un esdeveniment consolidat i referent a nivell del País Valencià, ja que a cap altre poble es celebra un concert com el nostre, únic i pioner dins de la música festera escrita per a dolçaina. En el qual col·laboren un grup de metalls amb el qual interpretem mitja part del concert.

Aquest concert va nàixer el 10 de juliol de 2004 quan la colla va fer el seu primer concert de presentació al poble de Cocentaina. Seguidament els següents anys vam continuar amb aquest concert anual anomenant-se "Concert d'Estiu" i celebrant-se al voltant de les mateixes dates fins l'any 2008.
Aquest any es va cambiar la data i la denominació, celebrant-se el primer diumenge d'agost (encetant així la setmana festera de moros i cristians de Cocentaina), i s'anomenant-se "Concert de Festes" fins l'actualitat.

És un concert que tot el poble de Cocentaina espera i així és com any rere any es s'omplin les 700 localitats del Pati d'Armes del Palau Comtal de Cocentaina.
Aprofitant aquesta situació vam decidir que aquest concert adquirís un caràcter social i benèfic, així desde l'any 2013 destinem la recaptació de l'entrada-donatiu a alguna associació o entitat que contribuïsca d'alguna manera millorant el benestar de les persones i de la societat.